torstai 27. joulukuuta 2012

Muistutus: Blogistanian Finlandia -äänestys 2.1.

Muistutus! Kirjabloggaajat voivat äänestää vuoden 2012 parhaita kotimaisia kirjoja heti uudenvuoden jälkeen. Äänestys on puhtaasti mutuhuttupohjainen ja tarkemmat äänestysohjeet löytyvät täältä.

Tärkeää: jotta ääntenlaskenta sujuu, on jokaisen bloggaajan linkitettävä osallistumisensa kilpailun avausketjuun. Kaksi osallistujaa on jo ilmoittautunut! Jos joku on matkoilla 2.1., voi ilmoittautumisen käydä tekemässä jo etukäteen, mutta vasta sitten kun lista on ajastettu (ohjeet kilpailujulistuksessa). Varmuuden vuoksi ei siis kannata ilmoittautua.

Viime vuonna äänestykseen osallistui 32 bloggaajaa, jännittävää nähdä ylittyyko määrä tänä vuonna!

Blogistanian Finlandian voittajalle on tarkoitus järjestää palkinnonjako- ja haastattelutilaisuus tammikuun aikana.

7 kommenttia:

 1. Nämä ovat hienoja juttuja.

  Itse en voi osallistua, sillä olen lukenut vain kaksi 2012 ilmestynyttä teosta ja toinen on Nuorten kirja Karikko ja toinen on Valtaojan Kaiken käsikirja, mutta paras voittakoon :)

  VastaaPoista
 2. Sama ongelma minulla - en ole ehtinyt vielä lukemaan...

  VastaaPoista
 3. Minä olen lukenut ja lista on jo valmis! Laitan ihan justiinsa ilmoituksen tuonne, mihin se kuuluukin. Aika jännittävää!

  VastaaPoista
 4. Ääh, minun pitäisi vielä jotenkin ehtiä lukemaan puolitoista kirjaa ennen h-hetkeä! Mutta enköhän osallistu joka tapauksessa, ilmoittaudun sitten kun olen ajastanut. :-)

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että tällainen kilpailu järjestetään. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu. Itsekin osallistuisin, mutta en ole vielä lukenut yhtään tänä vuonna ilmestynyttä kotimaista kirjaa, joten tällä kertaa osallistuminen jää.

  VastaaPoista
 6. Mainiota! Jokke, Minna ja Annika, tässäpä siis lukuvinkkejä ensi vuodelle. ;)

  Minullakin on yksi tämän vuoden kotimainen vielä kesken lukemisen, mutta siitä tiedän jo nyt ettei se uhkaa kärkikolmikkoa, joten voi olla etten kiirehdi sen loppuun lukemista, ehtii siitä marmattaa tammikuussakin.

  VastaaPoista
 7. Mie olen mukana, sain juuri ajastettua ehdokkaani.

  VastaaPoista