maanantai 25. maaliskuuta 2013

Arvonnan voittajat

Blogini seitsenvuotissyntymäpäivän kunniaksi kutsuin lukijoita osallistumaan arvontaan. Jakoon panin kolme palkintopakettia:


Ensimmäinen palkintopaketti: Pentti Saarikosken Tiarnia-sarja, 15 euron lahjakortti Adlibris-verkkokirjakauppaan ja pussillinen kuivattuja karpaloita.


Toinen palkintopaketti: Elina Innasen Viiden tähden vegaani -keittokirja ja pussillinen macadamiapähkinöitä.
 

Kolmas palkintopaketti: Hanna Koljosen sarjakuvat Syliinvaellus Intiaan ja Sokerihullu sekä lakritsijuurella maustettu snackmix-pussi.

Arvontaan osallistui yhteensä 73 henkeä. Voittajat ratkaistiin kätevällä Random.org -arvontasovelluksella. Kas tässä kuva ennen arvontaa:


Ja napin painamisen jälkeen:


Voittajat ovat siis Marikki, Kirjanainen ja Aletheia! Onnittelut! Ensimmäisenä palkintoa pääsee siis valitsemaan Marikki, toisena Kirjanainen ja kolmantena Aletheia. Marikki ja Kirjanainen olivatkin suosikkipalkintonsa ilmoittaneet jo osallistumiskommentissa. :)

Voittajat, ottakaa minuun yhteyttä joko lähettämällä Facebook-viesti Sallan lukupäiväkirjalle tai pankaa meiliä Blogger-profiilistani löytyvään sähköpostiosoitteeseen. (Jos ei löydä sitä, on osoite siis brunou miukumauku corded piste org - roskapostilta välttyäkseni esitän sähköpostiosoitteen näin, lisää oikeat merkit oikeisiin kohtiin.) Laittakaa oikea nimenne ja osoitteenne tulemaan.

Jos voittajat eivät kohtuullisen ajan kuluessa ilmoittaudu, panen paketit jakoon jonossa seuraaville. :)

1 kommentti: