perjantai 30. marraskuuta 2012

Marraskuun luetut

Marraskuussa oikea elämä on ollut jopa jännittävämpää kuin kirjat. Eniten jännitystä ovat aiheuttaneet töissä pitkään jatkuneet yt-neuvottelut, jotka nyt ovat lähestymässä loppuaan. Mutta mukavaakin jännitystä on ollut: elokuussa mainostamani Rokkaako verkkobrändisi? -seminaari sujui oikein mainiosti. Kaikille verkkosisällöntuotannosta kiinnostuneille voin suositella seminaarin esityksiin tutustumista SlideShare-sivustolla (jos suoran linkin kanssa on ongelmia, kirjoita sivun hakuun sana rokkaako). Pidin itse lyhyen puheenvuoron bloggaamisen hyödyistä, esityksen voi lukea täältä.

Siviilielämän säpinöistä huolimatta lukemisellekin on onneksi ollut aikaa. Kotimaisia kirjoja tuli luettua neljä: Mauri Kunnaksen Piitles, Pete Suhosen Hitlerin kylkiluu, Maarit Verrosen Kirkkaan selkeää ja Sari Peltoniemen ja Liisa Kallion Gattonautti ja muita arkisatuja.

E-kirjojen lukemisessa tuli tehtyä henkilökohtainen kuukausiennätys: 1,3 kirjaa! Kokonaan luin Marian Keyesin The Mystery of Mercy Closen ja kolmasosan verran etenin Charled Dickensin Our Mutual Friendin parissa. Englanniksi luin vielä sarjakuvaa, suosikkini The Unwrittenin kuudetta osaa nimeltä Tommy Taylor and the War of Words.

Pamputussektorille pääsin Markus Zusakin Kirjavarkaan parissa ja äänikirjapuolella kuuntelin Agatha Christien dekkarin Ruumis kirjastossa.

Osin e-kirjojen innoittamana pohdiskelin kirjojen arvonlisäveron nousua ja aihe keräsikin monta asiantuntevaa kommenttia. Lisäksi Blogistania-äänestykset alkavat, itse emännöin vuodenvaihteessa Blogistanian Finlandiaa ja heti huomenna onkin Saran Kirjojen emännöimä Blogistanian Kuopuksen äänestys.

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä Salla!

  Tuo Unwritten on luonnollisesti hankintalistalla... :-)

  (Piti käydä myös slaidit tutkimassa: teillä on ollut kiinnostava semppa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saan lukea blogistasi Unwritten-mietteitä tässä lähiaikoina! :)

   Poista