torstai 31. tammikuuta 2013

Tammikuun luetut

Tammikuu tärähti käyntiin Blogistanian Finlandia 2012 -ehdokasasettelulla ja tulosjulkistuksella. Voittaja Aki Ollikainen kukitettiin. Kiitos osallistujille ja kisaa seuranneille!


Kirjarintamalla ehdin lukea kolme romaania ja kuunnella yhden. Riku Korhosen Nuku lähelläni ja Erin Morgensternin Yösirkus kuluivat käsissäni perinteisinä paperikirjoina, mutta Mikko-Pekka Heikkisen Terveiset Kutturasta luin "selainkirjana". Anja Snellmanin Lemmikkikaupan tytöt toimi äänikirjana kuin tauti, kiitos erinomaisten lukijoiden.

The Beatles kuvina oli mielenkiintoinen, mutta kuitenkin aika heppoinen kirja. Sisällöllisesti tuhti tietokirja taas oli Bruno Bettelheimin Satujen lumous. Sarjakuvia luin kaksi: Jarkko Vehniäisen Kamala luonto - parasta elämässä on tuoretta kotimaista strippisarjakuvaa, Fables-sarjan uusi osa Cubs in Toyland taas minut koukuttaneen jatkotarinan tuorein kokooma-albumi.

Muuten tammikuuta on leimannut urakuvioiden uudelleen miettiminen, sillä marraskuun kuukausikoosteessa mainitsemani työpaikan yt-neuvottelut johtivat minun osaltani irtisanotuksi tulemiseen. Hyvänä puolena voi mainita sen, että parina komeana pakkaspäivänä on ollut upeaa hiihtää meren jäällä. :)

Ja huomenna on aika äänestää Blogistanian Globaliaa eli vuoden 2012 parasta käännöskirjaa!

2 kommenttia:

 1. Tsemiä Salla! Kyllä kerma nousee pinnalle... veikkaat että seuraava uravaiheesi on entistä innostavampi!

  (On muuten parhaillaan luvussa tuo Cubs; synkkää on kertoma mutta koukuttavaa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu. :) Cubs on tosiaan yllättävänkin synkkä!

   Poista