sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäkuun luetut

Kesäkuun tärkeimmät kuulumiset eivät liity kirjoihin - olen aloittanut uudessa työssä, joten siinähän riittää kaikenlaista mielenkiintoista ja jännittävää! Mutta ehti kirjarintamallakin tapahtua kesäkuussa monenlaista.


Raportoin Lontoon-matkan kirjatunnelmista: Charles Dickens -kävelystä ja British Libraryyn tutustumisesta. Pääsin myös Dickens-urakkani loppuun kun luin Our Mutual Friendin neljännen osan.

Kirjablogikirja Rivien välissä on ehtinyt herättää paljon keskustelua verkossa. Itse tein lyhyen kirjaesittelyn ja listasin kirjan herättämän keskustelun innoittamana blogiarvioitani vähälevikkisistä kirjoista.

Sarjakuvia luin kaksin kappalein. Bryan Talbotin Grandville Bête Noire oli mahottoman hyvä ja Lauri & Jaakko Ahosen Pikku Närhi oli painajaismaisen hieno.

Lisäksi luin vihdoin François Rabelais'n Pantagruelin kolmannen kirjan, joka virkisti erilaisuudellaan. Matti Yrjänä Joensuun Harjunpää ja rakkauden nälkä oli melkoinen äänikirjaelämys.

Heinäkuun puolella on luvassa juttua ainakin eräästä todella kiehtovasta elämäkerrasta, johon olen uppoutunut viime päivinä kaikkina vapaahetkinäni!

4 kommenttia: