maanantai 26. tammikuuta 2015

Blogistania-ääneni

Taas on aika äänestää vuoden parhaita kirjoja! Osallistun Kirjavinkkien Blogistanian Finlandiaan, Kirsin Book Clubin Blogistanian Globaliaan ja 1001 kirjaa ja yksi pieni elämä - blogin Blogistaniaan Tietoon.

Blogistanian Finlandia

Annan kolme (3) pistettä Lars Sundin romaanille Kolme sisarta ja yksi kertoja. Perustelut: Minusta kirjassa on mestarillinen ote: kirjan maailma on rikas, ajatuksia herää paljon ja tarinaa ei selitetä puhki. 

Blogistanian Globalia

Annan kolme (3) pistettä Daniela Krienin romaanille Vielä joskus kerromme kaiken. Perustelut: Vielä joskus kerromme kaiken kuvaa leimuavaa intohimoa Marian näkökulmasta eroottisesti, mutta hienovaraisesti. 

Blogistanian Tieto

Annan kolme (3) pistettä Antti Heikkisen Juice Leskis -elämäkerralle Risainen elämä: Juice Leskinen 1950-2006. Perustelut: Kokonaisuutena Heikkisen kirja on kuitenkin hieno: täynnä niin pieniä yksityiskohtia kuin isoja linjoja.

Annan kaksi (2) pistettä Ville Karttusen Ukkosmaine-bändielämäkerralle Salamaponin selässä. Perustelut: Salamaponin selässä onkin tyyliltään mainio.

6 kommenttia:

  1. Mulla jäi Tieto tänä vuonna äänestämättä, vaikka yksi hyvä ehdokas olisi kyllä ollut, vähän harmittaa. Tuo Juice-elämäkertakin on vielä lukematta.

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva, että Juicelle satelee pisteitä :)

    VastaaPoista
  3. Voi apua, minen ole lukenut äänestämistäsi yhtäkään... Täytyy paikata tilanne.

    VastaaPoista
  4. Tanja K:n tavoin joudun tunnustamaan listan täysin vieraaksi! :-) Mutta ainakin tuo Globalia-ehdokkaasi alkoi kummasti kiinnostaa...

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista! Mä väänsin sekä Juice-bloggauksen että äänipostauksen eilen sellaista haipakkaa, etten muistanut edes Blogistania-logokuvaa laittaa mukaan! Onneksi moni muu on tehnyt vähän perusteellisempaa jälkeä. :)

    VastaaPoista
  6. Voi hiisi, unohdin Salamaponin! Ihanaa, että se sai sinulta äänen.

    Juice on vielä lukematta, Sund alkoi nyt tätä myötä kiinnostaa.

    VastaaPoista