tag:blogger.com,1999:blog-24307785.post3274136871298981681..comments2024-03-28T09:25:22.021+02:00Comments on Sallan lukupäiväkirja: Outi Pakkanen: Porosta parmesaaniinSallahttp://www.blogger.com/profile/07838210069839267452noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-70213299968403620622013-05-02T13:05:40.314+03:002013-05-02T13:05:40.314+03:00Paistos oli niin hyvää, että olen ehtinyt kokkaama...Paistos oli niin hyvää, että olen ehtinyt kokkaamaan sitä jo toisenkin kerran! :)Sallahttps://www.blogger.com/profile/07838210069839267452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-66319719490522322432013-05-02T11:56:24.788+03:002013-05-02T11:56:24.788+03:00Tuota kirjaa olen hiplannut jossain useammankin ke...Tuota kirjaa olen hiplannut jossain useammankin kerran... ihanan kuuloinen resepti !Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-46851109148682269142013-04-23T13:00:38.948+03:002013-04-23T13:00:38.948+03:00Kiitos samoin!Kiitos samoin!Sallahttps://www.blogger.com/profile/07838210069839267452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-65661407719383488882013-04-23T09:36:56.637+03:002013-04-23T09:36:56.637+03:00Hyvää Kirjan ja ruusun päivää!Hyvää Kirjan ja ruusun päivää!Anna Amnell/Lucia Olavintytärhttp://amnellinlucia.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-90330333179222236342013-04-22T12:21:15.128+03:002013-04-22T12:21:15.128+03:00Kuulostaa herkulta!Kuulostaa herkulta!Sallahttps://www.blogger.com/profile/07838210069839267452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-13890610007216083612013-04-22T10:43:37.061+03:002013-04-22T10:43:37.061+03:00Tuo perunaruoka on melkein sama kuin pomme de terr...Tuo perunaruoka on melkein sama kuin pomme de terre Anna, jota laitoin opiskeluaikana. Juustolle allergisena en olisi laittanut siihen juustoa, ja muistaakseni sitä ei ollutkaan ohjeessa. <br /><br />Ohje oli ohuessa kirjasessa, jonka nimi oli muistaakseni Ranskalaista arkiruokaa. Se oli Viuhkan tms naistenlehden oheisjulkaisu. Katselin kirjahyllyä, mutta on joku lapsistani tainnut viedä sen mukanaan. <br /><br />Pomme de terre Annaan laitettiin paljon voita, ja se paistettiin uunissa rautaisessa paistinpannussa, käännettiin ja tarjottiin "perunakakkuna". Maistui köyhille opiskelijoille.Anna Amnellhttps://www.blogger.com/profile/14396010072737540102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-6083448168390013622013-04-22T08:49:40.373+03:002013-04-22T08:49:40.373+03:00Kiva kuulla! Kirjassa on tosiaan monia muitakin he...Kiva kuulla! Kirjassa on tosiaan monia muitakin helppoja reseptejä.Sallahttps://www.blogger.com/profile/07838210069839267452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-31422656253580775902013-04-22T08:49:20.664+03:002013-04-22T08:49:20.664+03:00Oli tosiaan aika namia, taidan tehdä joskus uudest...Oli tosiaan aika namia, taidan tehdä joskus uudestaankin. :)Sallahttps://www.blogger.com/profile/07838210069839267452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-92075517283038243492013-04-20T08:40:25.434+03:002013-04-20T08:40:25.434+03:00Tuli heti mieleen reseptistä kyseinen kirja ja se ...Tuli heti mieleen reseptistä kyseinen kirja ja se tunnelma Annan tätä tehdessä. <br />Tarpeeksi helppo ohje minunkin kokeilla. Kiitos!Tanja Khttps://www.blogger.com/profile/05901356314924485972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24307785.post-46845683856068047802013-04-19T20:31:59.303+03:002013-04-19T20:31:59.303+03:00Nam! Tuoksun melkein tuntee tänne asti :-)Nam! Tuoksun melkein tuntee tänne asti :-)Booksyhttps://www.blogger.com/profile/05413829592577966892noreply@blogger.com